torsdag 23 april 2009

De magiska orden...

Lucas har varit i Tärnaby under v 14 och tränat en del. Där fick han höra de magiska orden - räta på dig! Att ingen av oss tränare någonsin har förklarat för honom på rätt sätt under alla dessa år är skandal;) De behövdes en Tärnatränare för att får honom att inse hur man inte hamnar i bakåtvikt, inga töntiga ord som: res på dig, fram på skidorna och stolt hållning. Nej räta på dig var rätt för Lucas och den nöten har ingen av oss tränare lyckats knäcka. Det säger lite om hur vi lär oss, alla är vi inte lika! Det som är lätt för mig kan vara svårt för dig och tvärtom.

Lova och Ester har sina sista tävlingar under kommande helg - Ingemartrofén! Nu är det bara att gasa på de sista dagarna för direkt efter tävlingarna så kör de ett C-läger i Hemavan. Det verkar som att lägret hägrar mest men de kan inte avstå tävlingen för det är så himla kul, som de uttrycker sig. Huvudsaken är att det blir sol och jag och Caroline får sitta ner i en skön stol och bara njuta! Det har inte tränats så mycket på de senaste veckorna men det dom kan det kan dom, enkelt eller hur?

Under påsken var det träningsläger för många av Tärnas åkare och Ester hade möjligheten att vara med på några av dem. Det roliga var att bredvid hennes kort käppsbana så tränade Anja, Jens och Elisabeth Görgle - då var det inga problem med laddningen! När barnen är runt 9-10 år så är det bäst för dem att härma de som redan kan och nu fanns chansen att slippa härma mig;)) Ögonen var stora på små busarna när de tittade på fantomåkarna - kan dom så kan vi, tänkte nog de små liven och det är ju sant!

Hoppas nu alla får en härlig Valborg och var rädd om fingrar och ansikte - ta det lugnt med raketer och diverse!

Perra verkar vara i storform vad gällande bloggen - snart kommer ett superinlägg!

Lisa

Inga kommentarer: