torsdag 8 oktober 2009

Nu är Perra igång på riktigt!

Kvällens träning visade att Perra har kommit igång - han lever sig in i träningen som ingen annan! Perra har en tendens att göra sina egna regler för att själv vinna eller hans lag, det är precis så vi vuxna skall agera;) Det roliga med Perra är att han gör det med glimten i ögat och får alla barn emot sig, livat blir det varje gång han försöker ändra reglerna till sin egen fördel.

Småttingarna är med de äldre barnen och det fungerar alldeles utmärkt. Tuffa tag ibland, men som vanligt så har de större barnen koll på vilka som de bör vara en aningens försiktig med.

Lucas kör hårt och Isak undrar när han kommer att bli lika stark. Nu skiljer det bara 7 år mellan dessa två pojkar så vi har lugnat Isak med orden: Din tid kommer!

Lova och Ester var i Övik på läger i söndags och jag vet att deras dag var perfekt. Bus och lek i badet, massor av kompisar och en liten uns träning. Det verkar som om de båda har gjort sin hemläxa när det gäller träning av magen och ryggen.

Två nya pojkar kom med oss i tisdags och det var två riktiga hårdningar. De kastade sig in i verksamheten utan att blinka. Nu hoppas vi tränare på flera ny tillskott inom snar framtid!

Johan och Clas är numera Skules demon tränare - de sköter träningen med bravur. Jag och Perra kan snart luta oss tillbaka och bara påpeka ett och annat när vi känner för det. Vi kan inte få dem att tro att de är perfekta redan - nej vi håller dem kort ett tag till!

Nu när vi har börjat känna på vinterns kyla så blir vi alpinister sugen på snö - snart kan det få dimpa ner ett par decimeter. Bra för känslan liksom, att komma i rätt stämning och så vidare! Sedan blir det ljusare och alla älgspår syns bättre - ja man kan säga att det bara är fördelar med snö!

Ha det bra i det underbara höstvädret!
Lisa

Inga kommentarer: