onsdag 16 februari 2011

Tidtagnings gissel..

Att få till denna tidtagning har visat sig vara en svår nöt att knäcka! Som tur är så har vi Ulrica i klubben - hon ger sig aldrig! Nu verkar det vara på G med allt vad som gäller dator och sladdar, nu är det att få till det andra;)

Kylan har åter tagit sig till våra breddgrader och vi hoppas på träning imorgon! Lite får vi tåla - en kort stund iallafall! Helgens läger för Team Ångermanland i Skulebacken var ett mycket bra läger för våra B-åkare. Ida och Ester kämpade på med SG åken från toppen och sedan var det lite vila med mycket mat. Tácobuffé på toppen var räddningen för resten av dagen! God mat och lång vila gjorde att alla var på hugget på em träningen. Slalom med tidtagning och alla satsade allt för att klå sin egen tid! Det var Kramfors som stod för tidtagningsutrustning denna dag och det är bara att inse att klockan är moroten för snabba åk:)


Kommande tävlingar i Kramfors är GS i dagarna två - de brukar annordna fina tävlingar så anmäl er så snabbt som möjligt!

Vi hoppas nu att vi kan köra från toppen nästa tisdag och att andra klubbar kommer och åker med oss! Svårt för oss att få till det på så få föräldrar som vi är just nu, men snart kanske sjukstugorna är friska....

Klä på er varma kläder så syns vi imorgon!

Inga kommentarer: