lördag 21 november 2009

Regnläger

Sitter just nu inne och vill egentligen inte sätta ut näsan utanför dörren. Det regnar så in i bomben - tänk om det varit -5!
Ester ligger hemma i feber och tycker att livet är pest. Hon har längtat enormt mycket efter detta läger och så får hon febran första dagen. Ja, ja så är livet.

Johan är med som demontränare och han har full koll på läget. Barnen gillar honom skarpt - vi föräldrar tycker också att han gör ett mycket bra jobb! Johan tänker nu starta "J Wiberg camp" och tjäna massor av pengar. Igår verkade han mest vara ute och jaga brudar på kvällen;)

Annars så är gruppen verkligen på G och alla är taggade till tusen! De nya 00:orna har kommit in i gänget på ett härligt sätt. Tänk att nästa år då skall våra 01:or in i C-gruppen - då får Isak och Tilde visa hur en slipsten skall dras!

Just nu steker Johan sina ägg som han alltid äter till frukost - verkar gå sådär;)

Lucas är i Härjedalen och tränar - hopps han har bättre väder där än här.

Till veckan skall jag på tränarutbildning i Funäsdalen - hoppas nu att något fastnar;)) Annars så tränar vi som vanligt - Perra kanske är på hugget igen efter febran!

Nu skall hundarna rastas, men inte ens dom vill ut i detta skitväder. Vem tror ni kommer att få äran att promenera med dem denna morgon? Knappast Tony eller Johan!

Vi ses till veckan!
Lisa

Inga kommentarer: