söndag 22 november 2009

Vemdals läger v47

Hej alla!
Nu har jag varit med på första lägret i vinter,Lukas har ju varit en gång redan men nu fick jag också följa med det var snällt tycker jag.
Efter lite snabba beslut i sista stund blev det i Vemdalen i stället för Tärna då vi inte kunde få de tränings möjligheter med käpp som det var tänkt.
Det var 15 st träningsvilliga ungdomar som samlades på torsdag em, och vi hoppades alla att vädret skulle bli bättre tills dagen efter. Nu blev det inte så men vi körde på med storslalom hela dagen . Det blev en del filmning också i banan som det blev utvärdering på senare på kvällen , det var väldigt bra tyckte alla.
Lördagen bjöd på ett par minus och stenhårt i backen i alla fall för mina gamla snorloskor till skidor det kasade på bra i den branta backen i Klövsjö,Lukas däremot tyckte att det var perfekt.
Det var ganska kul att höra att alla (nästan ) blev utskällda efter noter av tränar Terese då nästan ingen klarade banan i det första åket trots genomläsning , sedan blev det skärpning och mot eftermiddan åkte alla riktigt bra.
Det blir bra många åk för ungdomarna en sådan här helg och ändå märks det inte att dom blir trötta eller less ,vi gammgubbar däremot som var med var aldeles knäckta på kvällarna trots att vi mest stått stilla i backen och tittat men så är man ju jättegammal också./peringe

Inga kommentarer: