fredag 8 april 2011

Silver till Skule!

Vilken dag i Tärnaby... Först så var det snö i massor men ändå perfekt underlag, sedan kom solen och underlaget höll helt otroligt bra! Ester lyckades ta hem en 2:a plats - hon åkte ett rätt bra första åk och i andra knöt det sig lite.... Nerverna kom nog med i bilden;)
Trots detta så blev det en fin andra placering och Skulebergets alpina klubb hyllades på prisutdelningen! Trist att vi inte har fler åkare med, nästa år kanske!

Imorgon står SL på programmet och då kanske Bjästas Ida Forslund får till två kanon åk - vi vill gärna se alla Ångermanlandsåkare så högt upp som möjligt. Men naturligtvis efter Skules åkare;)

Annars så är Ryska maffian i farten - känns som så iaf! De röker var som helst, tränger sig före i kön, skäller högt och livligt ut sina åkare om de inte presterat på topp.... Ja mycket får man se en sådan dag som denna!

Laddar själv för fullt inför KM, solstolen verkar vara ett alternativ men jag tror att jag måste ta mig ur denna möbel för att kunna klå mina motståndare på fredag;)

Keep in touch!

Inga kommentarer: