torsdag 7 april 2011

Dags för klubbmästerskap!

Nu har LVC-finalerna gått av stapeln och våra Skuleåkare gjorde mycket bra ifrån sig. De gjorde sitt bästa och mera kan vi inte begära.

Isak var i dagarna två i Sundsvall och gjorde sin första final - och allt gick superbra! Det var kanonväder och han kom ner i alla sina åk!

Ester var i Duved och åkte tre grenar i snöstorm.... Hon själv var inte nöjd med sin åkning men efter alla omständigheter så skall hon vara nöjd! En pokal kom hem till Skule och det är inte illa med 120 startande brudar!

Kvällens träning blev tyvärr inställd pga regn men nästa vecka då..... Börja redan nu att förbereda er - töjning av benmuskler samt menatala förberedelser! Nu blir det ingen Skistarbana - nej nu blir det på allvar;)

Fartdressarna skall fram, vallade skidor och tävlingshandskar på! Det gäller att inte vika sig inför sitt barn, de skall inte tro att vi vuxna börjar bli till åren....

Vi skall försöka genomföra två åk i GS bana om inte vädret ställer till det. Hur som helst så skall vi samlas i backen klockan 17.30 som vanligt och efter tävlingen så äter vi en Grand delux Taco buffé på Toppstugan. Det kommer att bli vår avslutning för i år och den kommer att bli en höjdare!

Anmälan till tony_olofsson@telia.com senast den 12/4! Mammor och pappor skall med samt alla syskon som mot förmodan inte deltagit i tävlingen!

Imorgon åker Ester sin sista tävling för i år - Ingemartrofén i Tärnaby! Hoppas nu på bra åkning och att hon håller Skules fana högt!

Anmäl er så snart ni kan!

Tränaren

Inga kommentarer: