onsdag 10 september 2008

Första träningen!

Mitt i den heliga älgjakten startade barmarks träningen. Igår kväll var det dags för träning nummer 1 och ett tiotal barn var på plats för att anta de utmaningar som vi tränare gav dem. Med glada miner så genomfördes träningen på bästa sätt. Bansättar specialisten Tony var i full gång med att spetta ner slalomkäppar runt hela Rövarbyns område. Denna bana sprang barnen som om de inte gjort annat under hela sommaren, hur kommer det då att se ut i backen i vinter? Hur bra som helst, förmodligen!

Älgjakten går bra förutom att en av hundarna inte är i form ännu. Jag blir snart galen, när skall sjukstugan flytta ut? Jag och Ester lyckades med att fälla en liten tjur tidigt på söndagmorgon. När jag stod och väntade ut tjuren för att komma till bra skottläge hör jag hur Ester väser vid min sida: - Mamma skjut! Skjut då mamma!
Allt gick väl och sedan när älgen var ur tagen och klar så var det bara för Ester att lägga sig och sova i mitt knä. Mysigt värre för henne!

Hoppas att alla har möjlighet att komma på Rossignol träffen på måndag i Bjästabacken! Kul att kolla in nya prylar men mindre roligt att titta på prislapparna. Förhoppningsvis så har rabattsystemet nått även Rossignol!

Hej å hå, vi ses snart igen!

Lisa

Inga kommentarer: