lördag 13 december 2008

Vilken dag!

Dagen till ära har vi haft rekord av antalet deltagare för Skule vid en tävling. Man skulle kunna säga att alla var där! Tilde, Isak, Max, Lova, Ester och Lucas har varit i farten idag. Som det har bränts idag, oj oj oj! Banorna har varit allt annat än lätta men med list och mod så har nästan all klarat av två hela åk! Jenny och Viktor har stöttat tävlingsåkarna på allra bästa sätt!De har peppat och tröstat!

För tillfället matas det in popcorn i munnarna och Perra fegbastar med Thomas. Nästan alla barn var inne i bastun för att sedan kasta sig raklånga ner i den iskalla snön, huvva!

Vi har haft perfekta förhållanden här uppe i Lappmarken, fina backar och lagom kallt. Gårdagens middag var en helt fantastisk tillställning, julbord uppe på Laisaliden. Jag trodde inte att jag behövde äta på tre veckor men av någon anledning så har ett och annat passerat matgluggen även idag! Gott var bara förnamnet, vi alla åt och njöt av den enormt goda maten. Tyvärr fanns det nästan igen plats för efterrätt, att jag aldrig lär mig!

Nu skall det snarkas, ny dag och nya utmaningar imorgon!

Vi för en ständig kampanj angående Olivias klubbadress. Skule är väl det enda alternativet men Olivia håller hårt i Sollefteå märket, helt rätt -men vi vill höra att vi är ganska bra!

Sov gott!

Tränarna

Inga kommentarer: