tisdag 9 december 2008

Nu är det snart dags...

Nu är det inte många dagar kvar tills vi åker iväg mot Tärnaby-Hemavan. Nu skall det åkas skidor som bara den! Årets resa blir en aningens annorlunda då några av barnen kommer att åka två tävlings åk vardera under lördag och söndag. Det är bara att bränna sina åk så snabbt som möjligt och sedan iväg tillbaka till resten av gänget för mera skidåkning - nu skall vallan nötas bort!

Det kan inte var så många dagar kvar tills Skule backen öppnar heller - om nu allt håller ihop så att de kan spruta för fullt. Kallt kommer det att vara under ett antal dagar så vi hoppas naturligtvis när vi väl är hemma igen - efter lägret - så kan vi inom kort träna i vår super backe!

Åter till det stundande lägret, hur kommer det att bli i år med alla barn som skall mula Perra? Perra kommer inte att ha en chans mot alla dessa små liv som verkligen har tränat hela hösten för att rå på vår egen Stålman! Det värsta är att jag måste erkänna att Perra är rätt hyfsad i sin fysiska status - trotts sin ålder;)) Man med list och mod löser vi nog det mesta! När Perra är på G ut för att snöbada under hans bastu session, det är då vi skall slå till. När bytet är som svagast då gäller det att vara på tårna, bara inte jag åker dit!

Det har varit ett mini läger för C-åkarna i helgen. Denna gång var vi i Sollefteå i dagarna två. Det har varit ett mycket bra läger med många barn, 15 stycken busar från Ångermanland! Storslalom har varit ämnet för helgen och Tony har drillat alla med konstens alla regler. Alla fick sitta ner för individuell utvärdering med Tony efter söndagen sista skidpass - det var otroligt uppskattat! Att få se sig själv inför grupp kan ibland vara en pina men att sitta ensam med tränaren är nog ett bättre alternativ. Hur som helst så har alla åkare klart för sig vad hon eller han skall träna på fram tills nästa träff!

Nu är det dags att inse att vår lilla Icey inte kommer att återvända hem till oss igen. Ingen har sett honom på över en månad så han har nog flyttat in i hundhimmelen för gott, tragiskt men förmodligen sant. Min tid som hundförare verkar vara över snart, nu dröjer det nog länge innan jag orkar med att skaffa en ny hundvalp.

Vi ses i backen!

Lisa

Inga kommentarer: