tisdag 27 januari 2009

Rapport från Junsele

Då var äntligen LVC tävlingarna igång. 4 tappra deltagare var på plats i Junsele i lördags, tyvärr var Max sjuk. Tilde och Isak var först ut i banan och de gjorde allt rätt, gasade på som tusan och tog sig i mål. Lova och Ester tog sig också i mål och de var väl sådär lagom nöjda med dagen.

Söndagen var det bara Lova och Ester som var på G och det visade sig att nu var de mera taggade än dagen innan. Ester lyckades med att knipa en 3:e plats och Lova brände på i branten som aldrig förr och allt detta enligt mina order. Dessvärre så gick det för fort så hon gjorde en liten vurpa men nu vet hon att hon törs satsa även när det är lite brantare terräng, bra gjort!

Annars å var det bra tävlingar med en isande kall vind under lördagen och massivt snöfall på söndagen. Det snöade så mycket att tidtagningen blev störd, fototcellen kände av snön så att tiden för åkaren i banan stannade. Det var inte bara tiden som stannade utan även liften, tråkigt för arrangörerna när sådant händer. Nu fick barnen tolka upp istället, en mycket roligare upplevelse än att åka lift!

Nu är det träning som gäller i två veckor sedan bär det av mot Härnösand och Kramfors för två GS tävlingar. Vi tränare hoppas på god uppslutning på dessa tävlingar då dessa är den sista LVC helgen för D-åkarna.

Kvällens träning är GS med portar och vi kör som vanligt från släpliftens topp.

Hej å hå!
Lisa

Inga kommentarer: