onsdag 7 januari 2009

Första träningen i Skule!

Igår kväll var det dags för årets premiär i Skule, det var perfekta förhållanden. Hårt i backen och lagom kallt. Fyra tappra själar var på plats för en härlig storslalom träning, full fart direkt! Det enda lilla aber under denna kväll var saknaden av ett antal komb-radio, var har de tagit vägen? Som vanligt var några utan ström men vi vet att det borde finnas ett antal fler radio än vad vi hittade igår. Perra var utan kommunikationsmedel och det var inte lätt ska ni veta!

Hoppas på flera barn nu på torsdag och ser fram emot en härlig säsong hemma i vår fina backe! Jag hoppas att backen snart är färdig hela vägen upp till toppen, då kan vi köra tidiga morgonträningar utför hela backen! Sedan tar vi en lång skön lunch uppe på Toppstugan med massor av god mat!

Lova är i tävlingtagen och jag hoppas att allt går bra i Vemdalen! Många flickor startar i C-gruppen under dessa två dagar - Lova fräser nog på så gott det går och mera kan man inte göra! Hon får berätta om denna tävling när hon kommer hem igen!

Ha det bra så ses vi på torsdag!
Lisa

Inga kommentarer: