torsdag 5 februari 2009

Framsteg..

Under förra veckans träningar hände det en hel del. Alla barn har plötsligt tagit tre kliv framåt, mycket tydliga förbättringar hos alla! Jag har en egen teori runt detta, vi har haft backen öppen tidigt i år. Som jag nämnt tidigare så är det inte under träningskvällarna man blir skidåkare, nej det är alla de andra timmarna i backen som saker och ting brukar falla på plats.

Att se våra D-åkare bränna på i GS banan är en fröjd för ögat - det finns inga som helst hämningar i deras små kroppar! C-gänget tar sig allt snabbare ner för backen och det är till och med en och annan port som får sig en törn. Lucas har varit iväg på värsta fartäventyret i Funäsdalen och Klövsjö. Jag frågade honom igår om det hade varit roligt och han log med hela kroppen! Lucas är inte det minsta rädd för fart, det har vi alla sett under träningarna.

Jag hoppas att det inte blir för löst i backen inför kvällens drabbning med GS banan, nu vässar vi formen inför de stundande tävlingarna - lördag Kramfors och söndag Härnösand. Det är de sista tävlingarna för D-åkarna på ett tag, nästa tävling är inte förrän lördagen den 14/3 i Kramfors. Ikväll kommer nog FV med sina C-åkare och det är jätteroligt med lite flera barn i backen, framför allt för våra egna C-tjejer som bara är 3 till antalet.

Hoppas nu att helgens tävlingar bjuder på bra väder och att alla mammor får sitta i solen och ta det lugnt! Goda mackor i fikakorgen och massor av god varmchoklad!

Lisa

Inga kommentarer: