tisdag 28 juli 2009

Polarbröd!

Lördagens insats under Dockstadagen blev en hit! Polarbröd var på allas inköpslista och vi sålde slut på allt vårt egenhändigt bakat bröd och pallen med Polarbröd - klirr i kassan!

Vi lyckades nästan dra in hälften av vad vi brukar få in på en hel Dockstadag, med andra ord vi har valt rätt linje! Nu är det bara att börja planera för Ullmax försäljningen, den bör starta innan älgjakten som drar igång i början av september. Funderar just nu på att ha en Ullmax kväll i Docksta, Ullånger och Nordingrå inför kommande höst! Ett möte måste till så att vi kan planera upp detta på bästa sätt!

Johan har ändrat skepnad, jag mötte honom på gågatan i Docksta under helgens festdag och jag kände knappt igen honom. Korthårig som tusan, skäggstubb och en aningens coolare än vanligt! Vi i Skule vill naturligtvis ha en tränare med attityd så vi välkomnar denna förändring - alla andra tränare är också rätt coola;)

Imorgon bär det av till Hemavan för lite jobb - båtkörning i Norge. Tänk om vi förvirrar oss ut i Atlanten och hamnar på Svalbard. Nä, vi får hålla oss inom hamnen i Kilboghavn, inte utanför på något sätt!


Hund eländet fortsätter, Pixi skall nu till Hudiksvall för att skölja lungorna och ta en massa prover. Har nu i dagarna tre samlat bajs för analys - första dagen kom inget alls för då helt plötsligt ville hon inte göra program två. Jag rastade henne i två timmar och inget hände, jag blev galen! Hoppas nu att Pillan är en normal hund som håller sig frisk och hemma! Det skulle ju vara kul att jaga en höst utan att ränna på djursjukhuset!

Stort tack till Thomas och Polarbröd för pallen med lingonbröd utan lingon!

Snart börjar tränigen, håll ut!

Lisa

Inga kommentarer: