onsdag 14 maj 2008

Det blir en tävling..


En vecka har gått efter det beryktade AK-mötet. Caroline och jag höll en ganska låg profil på mötet, vi tjatade inte om att få någon tävling till vår backe. Däremot så har FV sökt USM-kval och då har storslalom tävlingen hamnat i Skule, vips så har vi en tävling nästa år utan att vi har frågat efter den. Det blir kanon roligt att ha en USM-kval tävling i Skule, det är den bästa GS backen i området. Nu är det bara att få igång alla apparater och strömledningar inför denna tävling. Tyvärr så har vår tidtagar guru Andreas avsagt sig sitt uppdrag som förste tidtagare. Det är nu fritt fram för vem som helst att ansöka om denna tjänst, man bör väl vara lite intresserad utav datorer i alla fall. Annars så var mötet lagom tjatigt, inte allt för många minuter lades på FIS punkter. Det kommer endast att bli 2 hela tävlingshelger nästa år med lilla värdscupen kval. Den tredje helgen innehåller endast SG och då kommer inga D-åkare att få chansen till att vara med. Vi hoppas att det kommer att genomföras en egen liten D-tävling någonstans, kanske i Skule? DM kommer att få en helt egen helg i år, någon gång i mars genomförs denna tävling. Perfekt då hinner vi komma oss igång här hemma också!

Nu är det klart med en lägerdag för C-åkare den 14/6. Nu kommer vi ha chansen att åtminstone att gå utför Skulebacken - då vi kommer att klättra uppför stupet för att sedan gå ner igen! Naturligtvis så kommer vi att äta en god lunch på Toppstugan innan vi kastar oss nerför backen, sedan går vi in på Rövarbyn för en massa bus. Hoppas nu att vi slipper gårdagens väder, kallt och blåsigt.

Nu är det endast fåtal veckor kvar till midsommar, har alla planerat denna dag in i minsta detalj? Jag har mina aningar vad som komma skall, men det är inga hysteriska planer på den traditionell midsommar, tvärtom väldig enkelt och bra. Jag vet att ett antal alpina skidåkare åker skidor denna helg men just nu känner jag att det skall bli enormt skönt att det blir sommar!


Kolla in lilla Emilia på bilden, vilket kroppsspråk! Hon vill vara nära Anja men vågar inte fullt ut!

Vi ses på årsmötet den 1/6 klockan 19.00, det blir säkert go´fika!

Lisa

Inga kommentarer: