onsdag 18 juni 2008

mitt i sommaren

Ja nu är det snart midsommar och det var ett tag sedan vi åkte skidor, men som alla vet så vänder det snart och det går mot ljusare tider!.Så snart står vi där igen med skidor på fötterna och rimfrost i skägget (en del av oss).Vi alltså Lukas och jag har inte legat och latat oss precis det har varit fotboll för hela slanten sedan alpina säsongen avslutades och det är kul med fotboll men inte lika kul som skidor!
I söndags var Lukas på en upptakt för A-åkarna i distrktet på Skyttis .Det var två tränare som ska hålla i träningen och samordna träffar under kommande säsong.
Det började med en presentation och en genomgång för dagen. sedan skulle en test genomföras för att kolla statusen på åkarnas kondition, efter uppvärmning fick dom springa 2000m på tid och det var jättejobbigt , att titta på! Lukas tampades med Dennis från H-Sand men fick ge sej på de sista varven,det tyckte han inte var kul men sedan blev det Lukas paradgrenar armhävningar och plankan då fick de andra så de teg.
Lisas hårdkörningar har verkligen gett resultat .De andra grenarna var 60m och upphopp på pallar och alla gav verkligen allt det var kul att se.
Den kvällen avslutades med en match i sollefteå (1-1) så vi har inget problem med fritids- sysselsättningen . Ha en skön sommar alla sköna människor vi syns!
PI

Inga kommentarer: