fredag 20 juni 2008

Glad midsommar Skule!

Nu är vi på den beryktade gränsen för ljusets varande. Tänka sig att det nu vänder igen, hvuuää. Enda fördelen är att vi med stormsteg närmar oss vår säsong, vintern. Först skall vi ha en underbar sommar med mycket bad och sköna timmar i solen. Jag läser på Perras blogg om att det vändet mot ljusare tider och jag håller med honom. Att spela fotboll och bada är roligt, men att få kasta sig ner för pisten i Skule är ändock det bästa som finns. Förutsatt att man gillar skidåkning och det är väl så att alla gör det...

Jag hoppas verkligen att alla får en underbar midsommar helg och att vi snart samlar oss och tar nya krafter inför vinterns prövningar. Allt från snöfattiga backar till smällkalla kvällar. Vi kan behöva all vila som sommaren ger oss, men att helt slappa av i kroppen kan stå sig dyrt när det drar ihop sig till barmarks träningen. En och annan spring meter är aldrig fel, vi börjar redan ikväll med "Små grodorna"... och inte att förglömma Säckhoppning och det snurriga "Irländska semestern".

Här i Docksta väntar vi bara på den stora dagen, Dockstadagen. Nu är det inte länge kvar tills vi skall dra in storkovan inför den stundande vintersäsongen. Som tur är så behöver vi inte köpa in käppar i år, det är redan gjort. Däremot så kommer vi att behöva pengar till inköp av diverse materiel för barmarks träningen. Det är alltid kul med lite nya saker! Nya häckar står först på önskelistan, de gamla är på väg mot soptippen.

Grilla,lek och umgås!

Lisa

Inga kommentarer: