tisdag 18 november 2008

Nybakat hos Johan...

Under den gångna helgen har både Johan och Perra visat upp sig i backen. Ja, kanske mest Johan - Perra satt mest inomhus och fikade. Han passade på när inte frugan var med;)Johan visade upp en mycket god form, mycket stabil grundposition och ett härligt driv i svängarna. Hans syster Emelie var på plats och även hon var på G.

Tack vare Emelies besök kunde han i helgen glatt bjuda in oss på fika -nybakade lussebullar, goda som tusan. Jag tar för givet att när vi hälsar på honom nästa gång så blir det go´fika igen. Tyvärr verkar det som att Johan inte är i byn då vi åker upp med klubben, men han vet var han skall lämna baket för att vi skall kunna ta del utav det!

Många iakttagelser gjordes under helgen, allt från hysterika tränare till mycket duktiga åkare. Kul att bara sitta ner och kolla in alla galningar i vår lilla bubbla - den alpina ungdomsverksamheten. Att det är just barn vi tränar är något som vi alla glömmer bort ibland, vi kan behöva en påminnelse mitt i alltihopa!

Lucas var på stålande humör under helgens A-läger. Massor av brudar och härlig skidåkning. Det verkar som att A-gänget har en mycket bra tränare som har en hög ambitionsnivå! Roligt att Lucas får träna med jämnåriga kompisar!

På torsdag lämnar våra C-åkare Docksta för att åka på sitt första snöläger, det kommer att bli roligt och en aningens jobbigt! Man våra åkare är väl förberedda inför denna uppgift - vem är inte det om man har plågat sig igenom Perras hinderbanor? Att testa sina nya skidor på riktigt för första gången är spännande, hoppas nu att allt är som det skall vara. Det brukar alltid vara en eller annan bindning som fallerar.

Kvällens träning kommer att bjuda på en del överraskningar!

Vi ses!
Lisa

Inga kommentarer: