tisdag 18 november 2008

Snökontakt

Jag känner att jag måste försvara mej mot Lisas påhopp om att jag bara sitter och fikar. Det gjorde jag inte alls ,bara lite.Det var faktist ganska skönt att stå där nere för en gångs skull och veta att Lucke och de andra i gänget blev omhändertagna av en superbra tränare som både kunde ta ungdomarna på ett bra sätt och som själv varit i samma situation för inte så länge sedan.Vi började på fredagen i Ingemarbacken och där var det fullmatat med banor men det fanns en korridor kvar för a-gänget att åka i .Dom körde friåkningsövningar från 9,00-15,30 och det var roligt att se hur dom utvecklades bara under den första dagen
Vi bodde i tre stugor och på kvällen samlades alla i grabbstugan där en massa roliga saker hände bla. spelades ett kortspel där förloraren som straff bla. fick gå ner till tullstationen och fråga om hon behövde förtulla en ketchsupflaska, det behövdes inte men dom använde ketchupen till sin mat!
Lördagen tillbringade vi i Hemavans sköna backe där det tränades på skidvaneövningar och där gänget fick pröva på att bedömma varandras skidåkning.
Trots att det blåste ganska bra på toppen så hördes ingen klagan av någon, dom
ville knappt gå in när vi skulle luncha . Det är härligt att se att dom alla tycker det är det bästa som finns att komma på snö för första gången.
Helgen avslutades i Tärnaby vi var i backen kl. 8.oo och sedan kördes det stenhårt till halv ett med avbrott för lite tv slalom.Innan vi Lunchade så fick Lukas hjälp med att trycka ut pjäxorna så nu behöver han aldrig ta av sig dom något mer.
Nu hoppas jag att det kommer lite mer snö till nästa sväng till Tärna då blir det riktigt kuul.
Vi syns på träningen! PI

Inga kommentarer: