onsdag 9 december 2009

Allt är med!

Nu är allt packat - borrmaskin, käppar, radio och allt annat som hör till! Nu skall det åkas skidor som aldrig förr - snacka om att barnen var sugna på snöträning igår. Alla bara tindrade med ögonen när vi pratade om kommande läger! Det kommer att bli så härligt att se alla dessa småttingar på snö igen - ivern i deras beskrivningar om vad de vill lära sig i år går inte att ta miste på!

Lucas drar till Björnriket och där skall han slipa på sina ytterskidor - hela tiden! Under träningen igår var det ingen som slog sitt rekord i hinderbanan - inte ens Lucas. Många är lite hängiga och trötta efter alla förkylningar samt regn......! Det blir ett underbart avbrott från barmarks träning denna helg - trist att inte alla kunde följa med, men nästan alla! Nu är det bara att invänta det vita guldet - hoppas det faller ner massor medans vi är på läger. Det vore kanon om vi kan börja träna på snö innan jul även här hemma!

Thomas har som vanligt sett till att vi inte kommer att svälta - tur vi har honom! Johan förbereder sig för sitt första läger som tränare i Skule - nu skall vi se vad han går för. Jag tror att han skall få ta över Perras sysslor. Till att börja med så har vi kassan för lägret - det är ett hedersfyllt uppdrag. Undrar om Johan vidareutvecklar Perras plastpåse? Perra brukar ha alla pengar i en vanlig plastpåse - det brukar vara en rolig syn att se honom plocka upp den beryktade påsen vid lunchen för att betala! Sedan har vi alla bastusittningar - kan Johan axla den rollen mån tro?

Hur som haver - vi kommer att göra allt för att ha så kul det bara går!

Trevlig Lucia!

Lisa

Inga kommentarer: