torsdag 3 december 2009

Snart är det dags för skidåkning!!

Nu är det inte många dagar kvar tills det bär av mot snö! Nästa torsdag går tåget mot Hemavan för läger med vårat busgäng. Nästan alla barn kommer med - Lucas åker till Vemdalen på regionsläger och lova stannar hemma för Luciafirande. Hennes sista här hemma i Docksta innan flyttlasset drar till Sundsvall - bra att någon med sångröst stannar hemma!Jag återkommer senare till Lovas flytt - jag vill inte förstå att hon lämnar vår klubb inom kort:(

Att Perra inte blir med känns konstig - han som alltid sköter bastubadandet. Undrar just om vi får bastun varm utan honom? Ingen kan elda som Perra! Det är vår nya slogan för i år - vi hittar nog på en bättre innan säsongen är slut!

Lucas åker på sitt första regionsläger och det kommer säkert att bli spännande - massor nya brudar! Perra får nog sina fiskar varma - hålla koll på Lucas kommer attbli en heltids syssla!

Ester blev glad över att helgens C-läger blev inställt - hon är less att åka bil. Hon har åkt bil långt varje helg i 5 veckor - jag förstår henne. Själv vill jag bara spy på väskan som packas om och om igen med ungeför samma kläder Underställ och varma handskar, det är vad packningenbestår utav. Inga aftonklänningar, lilla svarta eller kort kort på listan - kanske lika bra det;))

Hoppas på lite kyla och snö här hemma inom kort så att skidsuget ökar hos alla barn - vi behöver nya förmågor till klubben. Snart är det dags för julafton och ja undrar hur många 6-7 åringar som önskar sig ett par slalomskidor? Det verkar inte vara poppis att åka utför i vårt område - dags att ändra på det!

Jag ser fram emot kvällens träning - ikväll skall vi ha massor av bus för oss!
Lisa

Inga kommentarer: