onsdag 20 januari 2010

Lars Edin banchef...

Vilken träning vi fick till igår trots opistad backe! Jag har träningsvärk i mina ben efter allt plogande - tur att Åsa, Thomas, Heike och Lars var på hugget igår! Under den nya snön var underlaget perfekt - hårt och snabbt! Barnen åkte många åk och de flesta var perfekta. Det var en lågnsväng i banan som några hade lite problem att sätta men innan banan plockades ner så satt den!

Kvällen till ära hade vi en ny banchef - Lars Edin him self! Han styrde och ställde hela träningen och det gjorde han på ett mycket övertygande sätt. Han blir nog kvar på den posten, han har i och för sig en som vill ta den ifrån honom så snart som möjligt. Thomas var mycket intresserad över hur Lars hade kommit sig upp som banchef. Ja, det kan inte berättas offentligt;) Jag kan bara säga att Thomas tid kommer - det kan ta några år!

Ester var som vanligt orolig innan träningen för hur banan skulle bli när inte pappa var där. Hmm, jag tror att hon glömmer att även jag har satt en och annan pinne ner i snön. Efter hennes första åk så fick jag godkänt!
- Vilken ägig bana du satt mamma! Den är hur bra som helst - den är svängig och snabb, perfekt! Jaha ja, vilken tur jag måste ha haft igår igen då;)

Jag måste prata med Ulrica angående genus perspektivet i slalomvärlden - hur är det egentligen? Till och med barnen tror att papporna vet bäst - det är inte bara männen som tror det! Nej de har även fått sina små telningar att enbart lita på pappa - jag är övertygad om att många mammor har mycket att tillföra denna sport! Jag undrar hur många mammor som får förtroendet att slipa och valla skidorna? Det är inte många kvinnor i vallarbodarna under en tävlingshelg - hur svårt kan det va?

Att få träna hemma i Skule igen är bara så skönt! Har ni märkt att det är en speciell doft i backe? Till och med Ester nämnde det igår - det luktar gran, hav och snö! En ny doft vi kan lansera och sälja dyrt på marknaden;) Pengarna kommer att strömma in i klubbkassan, det är bra med tanke på att det forsar ut!

Om vi lägger ihop dessa bilder i ett speciell vätska kommer vi att kunna utvinna dofterna - snilleblixt;))


Helgens tävling kommer att bli en trevlig tillställning - flera Skule åkare på plats! Jag tror till och med att Hajspjutet Emilia skall starta - akta er!

Nu laddar vi inför kommande äventyr - Junsele ligger långt borta från vårt he viste!

Halliballoa!
Lisa

Inga kommentarer: