söndag 3 januari 2010

God fortsättning på det nya underbara året 2010!

Ja då är vi inne i ett nytt decennium - tänk vad tiden går! Nyss var det millennieskifte och nu är det dags för ett nytt decennium, hmm börjar jag bli gammal?

Nu är vi åter hemma i Docksta för att packa om bilen för avresa mot Vemdalen. Mycket snö har fallit ner här hemma och nu är det bara att kalla ut vaktmästaren för skottning - han heter Tony;)) Ester vilar sig i from inför den stundande tävlingen. Nervositeten har inte infunnit sig ännu men den kommer - var så säker. Det är hennes största fiende i tävlingsammanhang, hon blir så in i bänken nervös. Stel som en pinne och skidorna går inte speciellt snabbt i dessa lägen, men det brukar gå över efter ett antal tävlingar! Lova ligger redan uppe i tävlings hanget och tränar så vi hoppas på fina Skule placeringar! För Esters del gäller det väl bara att ta sig ner på sina stela nervösa ben - förra säsongspremiären kan vi idag skratta åt men då var det inte kul:)


Åkte förbi Skulebacken igår och det verkar som att öppningsdatumet är framskjutet till trettondagen, varför kan man fråga sig? Det ligger hur mycket snö som helst i sista branten men liftspåret var inte snölagt, det sker väl under detta dygn hoppas jag. Sedan skall väl backen pistas ihop så det liknar något, efter det drar vi igång träningen här hemma! Perra var inne på att torsdagen den 7:e skall bli första träningen för i år! Håll koll på hemsidan - as usually!

Har ni märkt att dagarna blivit längre? Ja, jag tänkte väl det! Nu är det bara 12 veckor kvar tills att det är sommartid igen! Tjoho, äntligen är vi på rätt sida om mörkret! Vidare så kan jag nämna att det är hela 35 veckor tills jakten börjar igen - den är inte slut än så jag får väl lugna mig med att räkna ner;) Hur som helst så har vi en mycket härlig tid framför oss - den skall vi ta vara på!

Första tävlingen för säsongen är i Junsele 23-24/1 - det är då två SL tävlingar på programmet. Sedan kommer nästa tävling i februari i Bjästa och Övik helgen v 5 - nu är det bara att boka in dessa roliga händelser i kalendern!

Dags att hänga tvätt - kan inte anlända till Vemdalen med smutsiga underställ. Nej då får vi nog åter vända hemmåt till Docksta;))

Ha en skön söndag!

Lisa

Inga kommentarer: