tisdag 19 januari 2010

Ny webmaster...

Har ni uppmärksammat att vi har en ny webmaster i klubben? Ja, det är Ulrica som tagit över Carolines sysslor och det verkar fungera hur bra som helst. Caroline har gjort ett fantastiskt jobb med vår hemsida - det har fungerat klanderfritt i alla lägen! Stort tack till dig Caroline - vi tränare kan inte tacka dig nog för allt du har gjort för oss under dessa år! Jag glömmer aldrig webmaster kursen för ett antal år sedan - det var en häftig historia;)

Annars så är det dags för min premiärträning för året - nu är flunsan borta! Kvar är bara blåsor och inflammerat tandkött men det är små blesyrer som försvinner med tiden. En kväll i backen och de är puts väck!

Helgen tillbringade jag i FV´s backe - Ester var med på deras miniläger under lördag och söndag. Själv satt jag inomhus hela dagen och pratade med trevliga människor och ibland så lyckades jag plugga en aning. Deras fikastuga är perfekt placerad - där kan man sitta i värmen och ha full koll på åkarna! Under söndagens träning kom klockan fram och än en gång så ser man hur alla åkare blir som förbytta. Helt plötsligt så satsades det i banan - fullt spett och mera fighting face! Klockan har en positiv inverkan på all träning. Det är synd att för vår egen del så är det lite mera mickel att få tidtagning på träningarna - allt hänger på om Clas vill, kan och ledningarna funkar.

Ester har alltid tyckt att FV-backen är brant och otäck - nu märktes inget av detta. Alla äldre tjejer som var med på lägret hade nog en viss inverkan på hennes inställning till branten. När de äldre och tuffare tjejerna brände på utför hanget så gjorde även de yngre det utan att knorra. Jag tycker att det är superroligt att vi kan åka iväg och träna hos andra klubbar och att alla är så positiva till det. Vi är så få som håller på och det blir väldigt mycket roligare när man är flera. Vi blev så väl omhändertagna i Övik under helgen så vi känner oss nästan bortskämda. Nästa tisdag är det dags att bjuda igen - då kommer FV´s B och C-grupp till oss för GS från toppen!

Kvällen till ära kör vi GS som vanligt och Perra har nog en klurig bana på gång - vad annars! Plogpatrull behövs så ta med skidor för att hjälpa till med detta! Pistmaskinen är för närvarande trasig:(

Glöm inte att anmäla er till helgens premiärtävling!
Lisa

Inga kommentarer: