söndag 2 december 2007

22m/s

Hej!

Nu är det snart dags för oss att lämna detta skidparadis, men vi åker så länge som vi bara får. Jag kan med glädje rapportera att Lucas skada var en lindrigare variant av nackspärr. Massage och lite värktabletter har gjort undervärk med hans stela nacke. Vi har åkt massor av skidor och haft hur kul som helst. Igår badade vi i en och en halv timma, direkt efter detta bad så åkte vi upp till Laisalidens julbord. Alla åt mycket av den enormt goda maten men efter en stund tittade jag till Per Inge, han satt på sin stol och halvsov. Det var bara barnen som var pigga eller så gick de på något annat bränsle än vi vuxna. Det var Sing star på hör nivå, Lucas var den stora stjärnan för kvällen. Alla brudar filmade honom med sina mobiler, sedan satt de och tittade på dessa upptagningar i bilarna på väg hem.

Vi var idag inställda på att åka i Hemavan men där blåser det 22m/s, liftarna är stängda där idag. Vi åkte direkt ner till Tärnaby, och här är det öppet över allt som tur är.

Johan var med oss igår och det var uppskattat. Han har utvecklats enormt under denna tid på skidhemmet. Han var med på badet och julbordet, kul att han ställer upp och är med våra ungdomar!

Nu är fika rasten över och vi skall ut och köra sista passet i Anjabacken.

Vi hörs snart igen!

Lisa

Inga kommentarer: