tisdag 11 mars 2008

A-final

Hej! alla skidvänner. Är nu hemma efter en intensiv helg i Piteå, det började på Torsdag med `dåligtplogatföre´ hela vägen , det gick bra ända till infarten till Piteå då körde en bil som låg strax före oss av vägen och fasnade i vägräcket.Som tur var gick allt bra med föraren och hennes lilla bäbis , som vi fick skjutsa en bit tills ambulansen kom.
Väl i backen blev vi inte så imponerade av längden på 500m
och fallhöjden tror jag var mindre än vårkasen i Härnösand.Det ställde krav på åkarna att köra taktist i utgången av den enda branten för att inte förlora fart ut på flacken.
Fredag kom med halvsoligt väder och 5 minus, Lukas var laddad och läste banan med Dennis från H-sand banan bjöd inte på några överraskningar utan det var bara att tuta o köra . Lukas startade och jag skulle filma åket men som vanligt filmade jag mer uppe i trädtopparna än på åkaren (jag får aldrig något jobb på TV sporten)Lucke gjorde två hyfsade åk och blev 13de, vi måste träna på att bygga fart ur svängen jag skall tala med huvudtränaren om den saken.
Slalomen på lördag kunde gått hyfsat också, för efter första åket efter en fenomenal räddning från Lukas från att köra ur låg han 22 då hade han nog förlorat 1 sek på strulet, men i andra körde han ur i en trippel kombination, det var inte så kul.
Paralellen på söndag slutade i andra matchen efter att Lukas ´nuddade´grinden i starten annars hade han klart grepp på åken.Så var det med det inget att hänga läpp för vi hade kul ändå nu är det bara att komma igen nästa säsong då blir vi farliga.
Hoppas alla som kan kommer i kväll på träningen då kör vi så det ryker igen.
Hej från PI

Inga kommentarer: